Оновлення спортивної та паркової інфраструктури на стадіоні у С\Г технікум Відхилений остаточно

Доданий
19.11.2017
Номер
11
Спорт

Проблема: відсутність лавок, смітників, застаріла спортивна інфраструктура на території стадіону, як результат - відсутність зацікавленності місц. нас. та студентів до корисного часопроводження, як наслідок - вкрай високий рівень пиятства, куріння та наркоманія.
Рішення: встановлення лавок, смітників та спортивного комплексу, як результат - значне підвищення зацікавленності до корисного в житті.

Автор проєкту
Євгеній
Євгеній Маліновський
Бюджет
61 420 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Сільгосп Технікум вулиця, Києво-Святошинський район, Боярка

Опис

Співавтори

Маліновський Євгеній Олександрович
Зоя Виборна

Опис проекту

З часів СССР у С\Г технікумі на території стадіону немає змін та відсутня достатня інфраструктура для даної зони. Повна відсутність лавок та смітників, застарілі спортивні знаряддя та їхня однотипність(турнік та бруси). Все це призводить до відсутності зацікавленності місцевого населення та студентів найближчого коледжу до корисного часопроводження, як результат – деградація, повсягденний алкоголізм і наркоманія, проводження часу біля магазину або в лісі за пляшкою пива(реальна теперішня ситуація), відсутність всебічного розвитку. Молодь має схильність йти по стопам дорослих. Для вирішення цієї проблеми і заохочення до корисного пропонуємо зробити дану парково-спортивну зону місцем відпочинку та комфорту для всіх бажаючих встановивши лавки та смітники, а також місцем спортивного та духовного розвитку, зокрема для молоді (місцева дітвора та підлітки(≈50 особин), студенти місцевого коледжу( ≈400 особин) ), встановивши гімнастичний багатофункціональний комплекс.

Проблема

Обгрунтування необхідності реалізації проекту: усьому місцевому населенню, зокрема дітям, підліткам та студентам коледжу, не вистачає місця для проведення часу з розвитком, користю та задоволенням. Через це, багато хто пробує й обирає пиятство, куріння та інші шкідливі звички, як образ свого життя, адже окрім магазину з випивкою більш і нічим займатися. Змінити образ життя дорослих важко, проте можливо, а от майбутнє покоління потрібно і необхідно направити в правильне русло – розвиток фізичної сили та духу. Ефективним вирішенням даної проблеми є встановлення нової інфраструктури на стадіоні: лавки, смітники, гімнастичний комплекс, тренажери для пресу(не входять в даний проект). Як результат – значно збільшиться частина населення, зокрема молодь, яка буде проводити в рази більше часу за здоровою справою – будівництвом самого себе, або ж звичайним відпочинком на лавочці в атмосфері розсудливих людей.

Мета проекту

Зміна негативного(пиятство, куріння і т.д.) та пасивного образу життя місцевого населення, зокрема молоді, до позитивного, правильного та корисного – зайняття фізичним, духовним та вольовим самовдосконаленням.

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

Рішення проблеми полягає у заохоченні місцевого населення до всебічного розвитку шляхом встановлення спортивного гімнастичного комплексу та лавочок у спортивній зоні. І коли наступного разу хтось запитає “Що будемо робити?”, то пролунає відповідь “Ходімо на стадіон, позаймаємося, або ж просто відпочинемо”, а не “Ходімо візьмемо по пляшці пива”.
Аналогів вирішення проблеми не існує, адже у повсягденному житті люди обирають одне з трьох: не здоровий образ життя, нічого не робити, розвиватися у всіх напрямках(фізичний найчастіше фундаментальний та той, який легше всього реалізувати). В сьогоденніх реаліях С/Г технікум, ≈80% дорослого населення і достатньо велика частина молоді, вже обрали пиятство та куріння як спосіб проведення вільного часу.

Для кого цей проект

Цільова группа: місцеве населення, студенти коледжу віком до 21 року(≈450 чоловік).
Другорядна группа: інша частина місцевого населення без виключень(≈400 чоловік).
На спортивних знаряддях зможуть займатися усі бажаючі. Лавками будуть користуватися усі без виключень, враховуючи, що на території стадіону вони взагалі відсутні.
Щоденно, у будні дні, на стадіон приходять від 250 до 500 особин, а у вихідні від 100 до 300.

План заходів з реалізації проекту

01.02.2018: замовлення обладнання
01.04.2018: прибуття обладнання
01.05.2018: встановлення обладнання

Ключові показники оцінки результату проекту

Соціальний: значне зменшення пиятства, куріння, інших шкідливих звичок, пропаганди нездорового образу життя, і, навпаки, значне збільшення зацікавленності місцевого населення, зокрема молоді, до здорового відпочинку і спорту. Встановлення лавок з смітниками та гімнастичного комплексу надасть усім місцевим, а особливо дітям і підліткам стимул знаходитись на стадіоні та проводити час за корисними справами.
Екологічний: значне зменшення забрудненості навколишнього середовища завдяки зменшенню попиту на шкідливе та встановленню смітників.

Інформація про співфінансування (співучасть) у проекті

Відсутнє.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Віднутні.

Фотографії