Спортивний майданчик "Тато, мама, я" Реалізований

Доданий
30.05.2017
Номер
9
Спорт

Популяризація спорту та здорового способу життя. Сучасна зона спортивного дозвілля буде спонукати дітей та їх батьків незалежно від віку займатися спортом та силовими навантаженнями на тренажерах. Благоустрій закинутої території за кінотеатром Островського.

Автор проєкту
Олена
«Затишна Боярка»
Олена Старкова
Бюджет
56 450 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Співавтори

Миц Алла

Опис проекту

Популяризація спорту та здорового способу життя . Зона спортивного дозвілля буде спонукати дітей та їх батьків незалежно від віку займатися спортом та силовими навантаженнями на тренажерах. Також цей спортивно-тренажерний майданчик дасть можливість зблизити не лише підлітків між собою, але і дітей з батьками. Крім того, цей майданчик допоможе молодим мамам відновити себе після пологів. Благоустрій закинутої території за кінотеатром Островського.

Проблема

На перетині вулиць Кібенка і Вокзальної був облаштований дитячий майданчик. Але за рік існування виявилось наступне: по-перше мами і татусі теж хочуть активно рухатись, по-друге молоді мами потребують фізичного відновлення після пологів, по-третє підліткам вкрай необхідно фізичне навантаження. Оскільки поряд немає ніякого спортивного майданчика підлітки тренуються безпосередньо на дитячому майданчику, що призводить до його руйнування.

Мета проекту

Благоустрій спортивно- тренажерного майданчика . Спонукання до фізичної активності дітей та дорослих. Формування культури здорового способу життя. Осередок спілкування та активного проведення часу для підлітків і дорослих.

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

При реалізації цього проекту територія стане більше доглянутою, частина мешканців середнього покоління зі своїми дітьми стануть проводити дозвілля на тренажерному майданчику. Це дасть можливість «живого» спілкування , а не спілкування у мережі. Пропонується вирішувати популяризацією здорового способу життя, а саме встановленням спортивного майданчику.

Для кого цей проект

Цей проект масовий, для всіх мешканців прилеглих вулиць: дітей середнього шкільного віку , підлітків, жінок і чоловіків молодого та середнього віку.

План заходів з реалізації проекту

1. Вирівняти місце для установки тренажерів
2. Встановити спортивні тренажери
3. Встановити паркан навколо спортивного майданчика.

Приклади (кейси) схожих рішень

http://bug.org.ua/news/lyboml/vulychnyj-trenazhernyj-majdanchyk-vidkryly-v-seli-ruda-lyubomylskoho-rajonu-110903/

Фотографії