Інклюзивний дитячий майданчик Реалізований

Доданий
30.05.2017
Номер
8
Соціальний захист

Створення дитячого майданчику для дітей з обмеженими фізичними можливостями у парковій зоні м.Боярка. Особливі діти отримають можливість з користю проводити час на свіжому повітрі, буде можливість проводити інтерактивні ігри та інші розвиваючі вправи. Також такий майданчик дасть можливість більшого спілкування між здоровими дітками та особливими.

Автор проєкту
Олена
«Затишна Боярка»
Олена Старкова
Бюджет
194 349 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Співавтори

Сенчук В'ячеслав, Якимчук Юрій, Назаренко Андрій.

Опис проекту

Створення дитячого майданчику для дітей з інвалідністю в парковій зоні м. Боярка. Особливі діти отримають можливість з користю проводити час на свіжому повітрі, буде можливість проводити інтерактивні ігри та інші розвиваючі вправи. Також, такий майданчик дасть можливість більшого спілкування між здоровими дітками та особливими

Проблема

В нашому місті повністю відсутня інфраструктура дитячих майданчиків для дітей з обмеженими можливостями. Що стає ризиком в тому, що такі діти мало спілкуються, стають замкнутими, соціально не адаптованими.

Мета проекту

Допомогти родинам, які виховують дітей з обмеженими можливостями соціально адаптувати, знайомити з навколишнім світом, разом проводити відпочинок та заняття. Також даний проект дасть можливість звичайним діткам розуміти, що ми всі різні.

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

Створення інклюзивного ігрового майданчика для відпочинку, інтерактивних ігор, реабілітації, соціалізації особливих діток.

Для кого цей проект

Для дітей з обмеженими можливостями та їх родин. Крім того самі найменші дітки від 1 до 3 зможуть активно користуватись цим майданчиком.

План заходів з реалізації проекту

1.Підготовчі роботи (встановлення бордюрів по периметру майданчика, укладання плитки, засипка щепою).
2.Доставка та встановлення елементів дитячого майданчику.
3.Оздоблення території.

Ключові показники оцінки результату проекту

Соціалізація, дозвілля дітей з інвалідністю, поліпшення їх фізичного розвитку. Проект надасть можливість особливим діткам находити нових друзів.

Приклади (кейси) схожих рішень

https://www.facebook.com/pg/mi.razom/photos/?tab=album&album_id=780980778691876
http://pravda.if.ua/news-107236.html

Фотографії