Тенісний стіл – у кожен двір! Реалізований

Доданий
25.05.2017
Номер
5
Спорт

Передбачається встановлення вандалостійких тенісних столів для гри у місцях відпочинку мешканців (парки, зелені зони) та у дворах жилих будинків. Доступ до столів передбачається вільний.

Автор проєкту
Ігор
«Контактер»
Ігор Коцар
Бюджет
160 800 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Одним із способів проведення вільного часу є створення осередків зустрічі мешканців з метою проведення вільного часу, спілкування та одночасно долучення до цікавого активного відпочинку без створення зайвих навантажень та використання спеціалізованих спортивних засобів. Вже досить давно гра у настільний теніс, яка не потребує спеціальної фізичної підготовки, багато грошей для зайняття та зацікавлює дуже широкий віковий ценз населення, є таким способом залучення до проведення вільного часу в активній та цікавій формі.
В перспективі планується додавання поряд місць для гри у шахи, шашки та інші настільні вуличні ігри.

Проблема

В місті Боярка вкрай мало місць для відпочинку та проведення активного способу життя мешканцями міста. Це стосується як і молоді так і вже дорослої частини мешканців.

Мета проекту

Соціалізація мешканців міста широкого вікового цензу шляхом надання можливості безперешкодного долучення до активного та цікавого способу відпочинку.

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

Встановлювати традиційне обладнання для настільного тенісу просто неба не видається можливим через відсутність охорони, накриття та велику вартість такого обладнання. Але є можливість встановити міцний тенісний стіл із спеціального архітектурного бетону, який не боятиметься погодних умов і служитиме практично вічно.

Для кого цей проект

- з огляду на відсутність необхідності спеціальної фізичної підготовки, легкого входження до користування та на не велику вартість спорядження, відсутність гендерного розділення, безперешкодний доступ до обладнання (столів) - проект розраховано на дуже широкі вікові верстви населення від 12 до 60+ років обох статей;
- з урахуванням вищезгаданого та за умови реалізації проекту як у місцях загального відпочинку (парки, зелені зони), так і у місцях проживання мешканців (внутрішні двори жилих будинків), проект буде охоплювати максимально можливу кількість мешканців міста.

План заходів з реалізації проекту

- розміщення замовлення на виготовлення стільниць;
- закупівля стільниць та колодязних кругів;
- опитування щодо локацій встановлення серед мешканців;
- підготовка місць для встановлення столів (підготовчі земляні роботи, благоустрій території);
- доставка стільниць та колодязних кругів;
- монтаж тенісних столів;
- урочисте відкриття у вигляді проведення турніру

Ключові показники оцінки результату проекту

Результати проекту насамперед є в соціалізації мешканців шляхом надання їм місця для проведення вільного часу за спілкуванням та зайняттям активним способом відпочинку.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Наявність вільної земельної ділянки під встановлення столів яка перебуває у комунальній власності та їх взяття на баланс міста для подальшого обслуговування.

Фотографії