Встановлення пам'ятнику Марку Гирявцеву, біля Свято-Михайлівської церкви. Відхилений

Доданий
19.05.2017
Номер
2
Культура та туризм

Марко Гирявцев побудував Свято- Михайлівську церкву у нашому місті у 1856 році, що збереглася до сьогодні. Вшанувати пам'ять цієї людини потрібно, навіть через 161 рік.

Автор проєкту
Сергій
Сергій Сталюк
Бюджет
145 800 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Пам'ятник Марку Гирявцеву. Фірма виконавець - ХУДОЖЕСТВЕННАЯ СТУДИЯ "ИКОНА СТИЛЯ", посилання на сайт ; http://i-s.in.ua/ . Матеріал - склопластик з покриттям "під бронзу". Висота пам'ятнику - 2.6 метра. У вартість входять всі роботи "під ключ", виготовлення, доставка та встановлення. Місце встановлення погоджено з Флавіаном Гоженко (служитель церкви).

Проблема

Розвиток туристичних пам'яток в місті нульовий, а точніше в мінусовому значенні (будинок Костяківських). Цей пам'ятник , буде одним із туристичних об'єктів, та слугуватиме іще однією візитівкою нашого міста.

Мета проекту

Розвиток туризму та вивчення історії власного міста.

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

Рішенням до розв'язання проблеми туризму, полягає у культурному розвитку. Необхідність встановлення пам'ятників, та відновлення решти вже існуючих об'єктів історичної та культурної спадщини нашого міста.

Для кого цей проект

Всі віряни нашого міста та гості Боярки.

План заходів з реалізації проекту

Фірма виконавець - ХУДОЖЕСТВЕННАЯ СТУДИЯ "ИКОНА СТИЛЯ", посилання на сайт ; http://i-s.in.ua/ . Матеріал - склопластик з покриттям "під бронзу". Висота пам'ятнику - 2.6 метра. У вартість входять всі роботи "під ключ", виготовлення, доставка та встановлення. Місце встановлення погоджено з Флавіаном Гоженко (служитель церкви).

Фотографії