Ігрові майданчики в дитячому садочку «Джерельце» Відхилений

Доданий
31.05.2017
Номер
12
Навколишнє середовище

Металеві ігрові конструкції в ДНЗ-ЦРД "Джерельце" експлуатуються вже протягом 30 років, більшість з них є аварійними і небезпечними для життя і здоров'я дітей. Цей проект спрямований на заміну старого обладнання ігрових майданчиків на сучасні спортивно-ігрові комплекси,які відповідають вимогам техніки безпеки та потребам дітей від 2 до 7 років.

Автор проєкту
Марина
Марина Руденко
Бюджет
103 208 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Співавтори

Пшонна Клавдія Іллівна, Баластрик Ганна Володимирівна

Опис проекту

Цей проект спрямований на заміну старого обладнання ігрових майданчиків на сучасні спортивно-ігрові комплекси,які відповідають вимогам техніки безпеки та потребам дітей від 2 до 7 років.

Проблема

ДНЗ_ЦРД "Джерельце" є одним з найбільших садочків міста Боярка, потужність садочка 220 вихованців, та через недостатню кількість дошкільних закладів в місті, до даного садочка ходять понад 380 дітей. За волонтерську допомогу батьків вдається підтримувати приміщення садочку в належному стані, а на благоустрій ігрових майданчиків коштів не вистачає. У зв’язку з тим, що обладнання ігрових майданчиків та спортивного майданчика експлуатується вже 30 років воно є застарілим, подекуди аварійним та небезпечним для життя і здоров’я дітей. Підчас прогулянок діти скупчуються навколо аварійних конструкцій, що може призвести до травмування.

Мета проекту

Створити безпечний та цікавий простір для рекреації та спортивного розвитку вихованців дитячого садочка.

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

Для вирішення даної проблеми необхідно знести пошкоджені гірки, гойдалки і залишки металевих ігрових конструкцій, що давно вже втратили свої експлуатаційні можливості, та встановити нове спортивно-ігрове обладнання, підібране згідно вікових потреб дітей.

Для кого цей проект

Для вихованців ДНЗ-ЦРД "Джерельце" віком від 2 до 7 років. На даний момент це 382 дитини.

План заходів з реалізації проекту

1. Замовлення до виготовлення спортивно-ігрового обладнання.
2. Демонтаж існуючих конструкцій. Роботи по демонтажу виконають батьки вихованців закладу. Весь метал що буде демонтовано, буде здано на переробку, на кошти виручені за переробку, буде закуплено цемент, для монтування нових конструкцій.
3. Доставка обладнання
4. Встановлення нових спортивно-ігрових конструкцій.

Ключові показники оцінки результату проекту

Підвищення рівня фізичного розвитку дітей.

Фотографії