Дитячий майданчик "HAPPY KIDS" Брав участь

Доданий
10.09.2018
Номер
1
Комунальне господарство

В місті Боярка є багато маленьких мешканців. Тому хочеться створювати простори, де би вони мали можливість весело проводити свій час. Адже гра для дитини – це спосіб пізнання світу. Маленька людина вчиться бути самостійною, здатною приймати вірні рішення, домагатися свого, ризикувати і просто комунікувати з іншими.
Проект має на меті створення такого простору.

Автор проєкту
Вікторія
Вікторія Ільїна
Бюджет
214 551 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Соборності вулиця, Києво-Святошинський район, Боярка

Опис

Опис проекту

Облаштування Дитячого майданчику "HAPPY KIDS" з зоною відпочинку для батьків.

Проблема

На перехресті вулиць Уральської, Соборності, Короткої та Печерської є велика ділянка, яка на думку місцевих жителів використовується не раціонально, більше того, несе загрозу для життя та здоров'я мешканців прилеглих територій та їх дітей. На цій території розташований великогабаритний смітник, з яким люди борються вже не один рік. Діти граються поруч з ним, кожного дня повз нього проходять люди, мами з візочками, а довкола лежить купами сміття, і люди дихають цим "чистим" повітрям та миряться з загальною антисанітарією. І кожної осені ситуація погіршується. Місцева влада обіцяла ліквідувати дану проблему, тобто перенести смітник. На що є офіційні листи-відповіді. Тому, користуючись нагодою Бюджету участі, пропонуємо втілити мрію Боярчан в життя - ліквідувати смітник, а на території, яка стане доступною, облаштувати дитячий майданчик, де б люди могли проводити свій вільний час.

Мета проекту

Проект має на меті боротьбу з антисанітарією, очищення навколишнього середовища та створення сприятливих умов для розвитку та щасливого дитинства маленьких боярчан.

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

Чому саме ця ділянка?! Тому що, вона потребує термінових змін! Навіть переформатування та покращення самого смітника ніяк не вирішить проблему! Люди зноситимуть сміття, звозитимуть вантажівками ( хоча це незаконно в даному випадку) як і раніше і кидатимуть його край дороги, бо так ЗВИКЛИ і роблять так з року в рік, навіть не задумуючись про наслідки.
Тільки ПОВНЕ ОЩИЧЕННЯ ДАНОЇ ТЕРИТОРІЇ та облаштування на ній ЗОНИ ВІДПОЧИНКУ зможе відучити людей безвідповідально смітити собі під носом!

Для кого цей проект

Для всіх мешканців міста та його гостей (поруч знаходиться районна лікарня та пологовий будинок).

План заходів з реалізації проекту

1. Ліквідація сміттєзвалища;
2. Затвердження плану будівництва дитчого майданчику, його озеленення та оздоблення;
3. Вирівнювання майданчику, прокладання покриття;
4. Закупівля та встановлення самого майданчику (гірок), лавочок та смітників, огорожі.
5. Отримання віддачі від місцевих жителів у вигляді подяки та щасливих обличь та посмішок!

Ключові показники оцінки результату проекту

Зменшення забруднення навколишнього середовища;
Створення простору для комунікації боярчан.

Фотографії