• Подання
    Подання
  • Розгляд і доопрацювання
    Розгляд і доопрацювання
  • Голосування
    Голосування
  • До закінчення залишилось
    Оголошення переможців
    Оголошення переможців
  • Планування і реалiзацiя
    Планування і реалiзацiя

"Зелений клас" - амфітеатр на шкільному подвір'ї Очікує рішення

Доданий
30.09.2021
Номер
9
Освіта

Проєкт має на меті створення "Зеленого класу" у вигляді амфітеатру на подвір'ї ліцею у затінку дерев, де учні ліцею, вчителі та батьки зможуть проводити різноманітні заходи, уроки на свіжому повітрі у теплу пору року.

Автор проєкту
Крістіна
Крістіна Юрченко
Бюджет
287 461 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
Боярка
Адреса
вул. Сєдова, 7, Боярка

Опис

Опис проекту

"Зелений клас" буде візитівкою нашого ліцею, оскільки буде облаштований у затишній зеленій зоні. За нашим баченням ця територія загальною площею 135 м2, що має штучне покриття, оснащена лавами, що розміщені півколом. План заходів з реалізації проєкту: підготовка ділянки для облаштування, вирівнювання грунту; викладення штучного покриття; встановлення бетонної сцени з кафедрою для виступів; встановлення лав із бетонною основою і дерев'яним покриттям.

Проблема

У "зеленому класі" на свіжому проходитимуть окремі уроки, концерти, лекції, зустрічі, тощо. Відомо, що діти добре отримують та засвоюють навчальний матеріал за межами шкільних кабінетів, а також перебування на свіжому повітрі надзвичайно корисне для їх здоров'я.

Мета проекту та яким чином проект вирішить проблему

Облаштування комфортної безпечної зеленої зони на подвір'ї школи для проведення уроків, шкільних заходів, концертів, лекцій для всіх охочих з метою позитивного впливу на здоров'я дітей та створення позитивної мотивації до навчання.

Для кого цей проект

Проєкт розрахований на значну кількість мешканців. Це більше 2000 учнів ліцею, 130 педагогів навчального закладу, а також батьків та гостей ліцею.

Фотографії