Відкрите обговорення Програми "Бюджет участі в місті Боярка"

Цього року вже вп’яте розпочнеться конкурс громадських проєктів – «Бюджет участі 2021». Суть конкурсу дуже проста: ви маєте ідею як змінити місто на краще, а ми – кошти на її фінансування. Але від ідеї на папері до її реалізації - довгий шлях. І щоб зробити конкурс зручнішим та зрозумілішим для вас, ми розпочинаємо обговорення та доопрацювання Програми «Бюджету участі в місті Боярка» – міської цільової програми, яка встановлює та регулює систему взаємодії виконавчих органів міської ради та жителів Боярки щодо реалізації проєктів.

Якщо ви досвідчений автор, тільки плануєте подаватись або підтримували проєкти голосами – нам важлива ваша думка. Що би ви змінили у конкурсі, на якому етапі виникає найбільше питань, що би ви прибрали або додали до переліку вимог Програми «Бюджет участі в місті Боярка»?

Заповніть , будь ласка, форму: https://forms.gle/nzWQ67rqYKBQHRT59

Ознайомитися з Програмою можна за посиланням: https://gb.mistoboyarka.gov.ua/help/base .

Відкрите обговорення Програми «Бюджет участі в місті Боярка» відбудеться онлайн в цю суботу, 13 червня, о 14:00. Для участі необхідно зареєструватися: https://forms.gle/JQ3nW84hyHN5A9hr7

Всі пропозиції та зауваження будуть враховані під час доповнення Програми та розгляду її Експертною радою, після чого вона буде подана на затвердження сесії міської ради.