Блогерський марафон для молоді Боярки Відхилений остаточно

Доданий
05.10.2021
Номер
21
Культура та туризм

“Блогерський марафон для молоді Боярки” - проект від боярського молодіжного центру “bo.molodi”, який покликаний зробити інформаційний простір міста змістовнішим, а часопроведення молоді у соціальних мережах більш продуктивним. Марафон дозволить виявити талановитих місцевих блогерів, заохотить прийдешнє покоління робити свій контент та інформаційне поле міста цікавим та наповненим.

Автор проєкту
Бюджет
250 000 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
Боярка
Адреса
вул. Хрещатик (Карла Маркса), 86, Боярка

Опис

Опис проекту

Ми живемо у час діджиталізації. Пандемія та карантинні реалії вкотре продемонстрували, що соціальні мережі, інтернет, віртуальний світ є невід’ємною складовою нашого життя. Очевидно, що формат онлайн фестивалю чи концерту ніколи не відтворять відчуття присутності людини у події. Проте багато інших речей, наприклад, спілкування та споживання інформації давно перейшло у звичку читання зі смартфону. Більшість української молоді не уявляє свого життя без телефонів та віртуального життя. Чому ж тоді нам не спробувати зайти до їхнього світу із ідеєю проекту, що розвиватиме їхній творчий потенціал? “Блогерський марафон для молоді Боярки” відбуватиметься у форматі конкурсу та освітньої програми. Протягом цього часу ментори проекту виявлятимуть творчу молодь і допомагатимуть їм наповнити власний контент змістом. Із залученням до освітньої програми досвідчених блогерів, лідерів думок відбуватимуться зустрічі, проводитимуться майстер-класи. Протягом марафону молодь створюватиме контент про себе, свою творчість і місто, популяризуючи локальне блогерство. Найкращі два блогера міста будуть визначені шляхом голосування глядачів та конкурсною комісією. Обидва отримують призи і підтримку у розвитку власних каналів у соціальних мережах та YouTube. Завершальною подією “Блогерського марафону для молоді Боярки” стане міні-фестиваль блогерів міста, де відбуватиметься нагородження переможців, гутірки та музична вечірка. Наповненість самого марафону і його яскраве завершення дозволить привернути до події та проблеми інформаційної пустки увагу мешканців міста Боярка.

Проблема

“Блогерський марафон для молоді Боярки” в першу чергу виявляє та заохочує місцеву молодь створювати власний творчий контент. Залученість до проекту менторів та лекторів, цікавих особистостей, лідерів думок продемонструє учасникам марафону важливість продукування сенсів. Для міста проект є важливим тому, що у Боярці немає якісних і цікавих інформаційних платформ, які би читала місцева молодь. Так само і з лідерами думок. Місту бракує блогерів та інформаційних майданчиків, де би популяризувалися культурні, освітні, соціальні, громадські проекти, куди би хотіла долучатися місцева молодь.

Мета проекту та яким чином проект вирішить проблему

Головною метою “Блогерського марафону для молоді Боярки” є розвиток талановитої молоді, популяризація їхніх ідей та задумів; створення інформаційних платформ, які читатиме молодь; просування місцевих блогерів, які мають змістовний і корисний для соціуму контент.

Для кого цей проект

Пряма цільова аудиторія - це молодь Боярського ОТГ (від 13 до 26 років, студенти та учні, впевнені користувачі інтернету, які слідкують за трендами і прагнуть працювати у цій сфері) Непряма цільова аудиторія - громада Боярського ОТГ, яка є активним споживачем різноманітних інформаційних платформ у соціальних мережах.