Коли питання тротуару - ціна життя! Брав участь

Доданий
30.09.2021
Номер
19
Дорожньо-транспортна інфраструктура

Мешканці історичної частини Боярки (район обл. тубдиспансера та технікуму) все життя ділять проїзжу частину з автомобілями та вимушені постійно ризикувати життям прямуючи по вул. Андріяшева від вул. Матросова в сторону технікуму та навпаки. Це досить екстремальне пересування але для багатьох людей це повсякденна страшна реальність, адже це вузька вулиця з надзвичайно жвавим трафіком автомобілів!

Автор проєкту
Бюджет
349 900 грн
Розрахунок бюджету
Населений пункт
Боярка
Адреса
вул. Андріяшева, 31А, Боярка

Опис

Опис проекту

Мешканці історичної частини Боярки (район обл. тубдиспансера та технікуму) все життя ділять проїзжу частину з автомобілями та вимушені постійно ризикувати життям прямуючи по вул. Андріяшева від вул. Матросова в сторону технікуму та навпаки. Це досить екстремальне пересування але для багатьох людей це повсякденна страшна реальність, адже це вузька вулиця з надзвичайно жвавим трафіком автомобілів, що рухаються в сторону одеської траси і при цьому досить часто порушуючи швидкісний режим. Цим шляхом щодня користуються жителі району технікуму, студенти технікуму, жителі вулиць Андріяшева, Матросова, працівники Києво-Святошинського ВУ ЖКГ та КЗ КОР "КОПТД", жителі с.Нове (вул.Соснова, Травнева, Кленова, Степова та ін.). Завдяки схожому проекту два роки то у збудували тротуар по вул. Матросова, і його логічним продовженням має бути наш проект, що буде продовженням надзвичайно важливого проекту для великої кількості мешканців історичної частини Боярки та с. Нове.

Проблема

Відсутність тротуару на одній з центральних вулиць з дуже жвавим транспортним транзитом. Неможливість безпечно долати відстань до магазину, до лікарні, та до масиву технікума. Пішоходи мають право на тротуар, але не мають цієї можливості і через це щодня ризикують своїм здоровям та нервами.

Мета проекту та яким чином проект вирішить проблему

Побудувати тротуар, що нарешті дозволить сусіднім мешканцям безпечно переміщатись однією з найнавантаженіших транспортом вулиць міста.

Для кого цей проект

Для жителів міста Боярка, для жителів с. Нове, для гостей міста та лікарні.

Інформація про співфінансування (співучасть) у проекті

Мешканці с.Нове вже виконали підготовку половини планової довжини тротуару за власний кошт та встановили на цій ділянці Лед вуличне освітлення та готові до подальшої співпраці!

Приклади (кейси) схожих рішень

https://gb.mistoboyarka.gov.ua/projects/archive/325/show/7

Фотографії

Експертна оцінка