Cтерилізація хатніх тварин Брав участь

Доданий
29.09.2020
Номер
7
Інше

Під час реалізації проекту планується проведення стерилізації котів та собак за попереднім записом, для власників тварин що мають відповідну пільгу.
Проект спрямований на зменшення кількості безпритульних тварин, шляхом стерилізації домашніх, а також спонукає людей гуманно ставитись до вихованців.

Автор проєкту
Аліна
Аліна Мазурук
Бюджет
350 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

У 2020 році у Боярці реалізується проект під назвою "Безкоштовна стерилізація хатніх тварин". Проект був позитивно прийнятий громадою, але кількість людей що не отримали послугу така, що є необхідність надати можливість стерилізувати своїх пухнастих і в 2021 році.

Проблема

За останні роки коштами міста стерилізовано близько 250 хатніх тварин для громадян, які не можуть собі цього дозволити. Та кількість бажаючих, що досі не мають можливості стерилізувати тварин ще залишається такою, що робить необхідним провести стерилізацію ще у 2021 році.

Мета проекту та яким чином проект вирішить проблему

Очистити вулиці від нових безпритульних тварин, та фінансово підтримає небайдужих (до проблем тварин) людей.

Для кого цей проект

Проект спрямований на всіх громадян, які є власниками собак і кішок, але не мають коштів для їх стерилізації. Категорії мешканців, на які спрямований проект: 1.Малозабезпечені; 2.Пенсіонери за віком та професійною ознакою; 3.Інваліди 1,2,3 групи; 4.Ветерани війни.

Приклади (кейси) схожих рішень

https://gb.mistoboyarka.gov.ua/projects/archive/325/show/2

Фотографії