Дитячий простір у сквері Сагайдачного (перетин вулиць Миру, Покровської, Сагайдачного) Реалізований

Доданий
24.05.2017
Номер
4
Комунальне господарство

Створення місця для відпочинку та гри з дітьми на свіжому повітрі у сквері Сагайдачного. Облаштування дитячого, комфортного простору через встановлення дитячого та спортивного майданчиков , лавок , смітників.

Автор проєкту
Ольга
Ольга Васкевич
Бюджет
121 300 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

У місті Боярка є мальовничий зелений куточок - сквер Сагайдачного але він не облаштований для комфортного відпочинку місцевих жителів Цей проект передбачає створення простору для діток та батьків через облаштування скверу спортивним, дитячим майданчиками, лавочками для відпочинку та урнами.

Проблема

Недостатня кількість облаштованих місць для комунікації та відпочинку дорослих та дітей проживаючих на прилеглих територіях до скверу Сагайдачного в м. Боярка

Мета проекту

Створити комфортний дитяче - спортивний простір для комунікації та відпочинку дорослих та дітей проживаючих на прилеглих територіях до скверу Сагайдачного в м. Боярка

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

Облаштувати сквер Сагайдачного спортивним та дитячим майданчиком, лавочками та урнами. Це створить умови для комфортного, оздоровчого відпочинку дітей, молоді та дорослих на свіжому повітрі. Дасть можливість дітям відірватися від гаджетів та спілкуватися з однолітками, а дорослим не тільки комфортний відпочинок, а і точку комунікації з сусідами та мешканцями міста.

Для кого цей проект

Цей проект розрахований на дітей віком від 3 до 13 років, на молодь від 10 до 18 років та на дорослих.

План заходів з реалізації проекту

Заказати у фірми www.kinderland.in.ua - игровой комплекс "Гноми" - 60 900 грн., спортивний комплекс SW-672 - 44 000 грн.
https://kinderland.in.ua/igrovye-ploschadki/gorki/serija-standart/igrovoj-
kompleks-gnomy-317.html
https://kinderland.in.ua/sport-ploschadki/ploschadki-dlja-street-workout/sportivnyj-kompleks-sw-672-672.html лавочки и урни. Транспортувати;
Встановити.

Ключові показники оцінки результату проекту

Зараз ця зелена ділянка (сквер Сагайдачного) у центрі міста майже не збирає людей, бо їм ніде навіть сісти. Коли там буде комфортно та цікаво, то перший показник результату буде постійне відвідування скверу мешканцями міста.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Можливе невелика затримка у виготовленні споруд яка суттєво не вплине на проект

Приклади (кейси) схожих рішень

Парк Шевченко м. Боярка. Як тільки у парку Шевченко встановили дитячі майданчики відразу стало набагато більше відвідувачів парку де люди спілкуються між собою та відпочивають на свіжому повітрі, а діти граються у рухливі оздоровчі ігри.

Фотографії