Памп-трек у парку ім.Шевченка Брав участь

Доданий
31.05.2017
Номер
14
Спорт

Памп - одна з найпопулярніших вело-дисциплін у всьому світі, доступна абсолютно кожному, незважаючи на вік та навички катання на велосипеді. Невеликий памп-трек приносить велику користь і задоволення як новачкам або дітям, так і професіоналам. Памп-трек є невід ємним атрибутом сучасного міста з розвинутою велоінфраструктурою.

Автор проєкту
Олексій
Олексій Харченко
Бюджет
141 500 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Співавтори

Деркач Андрій Сергійович

Опис проекту

Невід'ємним елементом європейського міста з розвинутою велоінфраструктурою є памп-трек.Це не велика за розміром трасса,пристосована для будь-якого рівня велосипедистів,яка складається з невеличких пагорбів(ролів) і контр-ухилів,які необхідно долати без крутіння педалей,шляхом згибання і розгибання ніг.Невеликий памп-трек неодмінно приность задоволення ,як малим,так і дорослим велолюбителям.

Проблема

Оскільки в нашому місті немає подібних правильно побудованих трас,велолюбителі власноруч створюють подібні треки,які ,в свою чергу,не приносять задоволення,користі,часто заважають оточуючим і навіть можуть бути травмонебезпечними через їх неправильну побудову.Ми вважаємо,що такий памп-трек є дуже необхідним,оскільки у нашому місті дуже багато молоді і дітей,які хочуть розвиватись у велоспорті і досягати висот,прославляючи рідне місто,а такий трек є неодмінною складовою успішних тренувань.Подібні треки є у таких містах України як Дніпро,Маріупіль,Одеса,Умань,Олександрія,Львів та багато інших.Але до цього списку може долучитись і Боярка,але з першим в Україні асфальтованим памп-треком,як у багатьох європейських містах!

Мета проекту

Пропаганда велоспорту,розвиток велоінфраструктури,оздоровлення молоді і забезпечення спеціалізованим місцем для катання

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

Облаштування першого в Україні асвальтованого памп-треку у парку ім.Шевченка.Обладнання зони відпочинку,велопарковки і освітлення.

Для кого цей проект

Абсолютно всі,хто вміють кататися на велосипеді.

Приклади (кейси) схожих рішень

Створення найбільшого у Європі асфальтованого памп-треку у місті Nowy Sącz,що у Польші.Створення даного майданчика суттєво збільшило кількість велосипедистів у місті і значно збільшило популярність невеликого містечка серед велосипедистів усієї країни.

Фотографії