"Дорога до школи" вул.Прорізна Відхилений

Доданий
31.05.2017
Номер
13
Дорожньо-транспортна інфраструктура

Проект передбачає ремонт вул. Прорізної, щоб по ній можна було пересуватися пішки. Зараз на цій вулиці немає покриття: тільки глина та бруд. Під час ремонту буде облаштоване покриття з асфальтно-бетонної крихти від холодного фрезування.

Автор проєкту
Тетяна
Тетяна Макінціан
Бюджет
83 500 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Опис проекту

Проект передбачає ремонт вул. Прорізній, щоб по ній можна було пересуватися пішки. Зараз на цій вулиці немає покриття: тільки глина та бруд. Під час ремонту буде облаштоване покриття з асфальтно-бетонної крихти від холодного фрезування.

Проблема

Вул. Прорізна - це коротка, але дуже важлива вулиця між вулицями Лисенка та Кібенка, по яким діти ідуть до школи. З вулиць Київська, Тарасівська, Січових стрільців, Кібенка та інших, а це більш ніж з 900 будинків. ЇЇ не можна оминути, тому діти йдуть вздовж стадіону Школи №1, а восени там дуже брудно.

Мета проекту

Зробити дорогу до Боярської загальноосвітньої Школи №1 безпечною та зручною для дітей.

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

Довжина покриття, що потребує ремонту по вулиці Прорізній, - це лише 140 метрів (490 кв.м.) Пропонується облаштування, планування та ущільнення грунту та облаштування покриття перехідного типу з асфальто-бетонної крихти. Цього достатньо для дороги, по якій не їздить багато автомобілів, а лише ходять пішки.

Для кого цей проект

Цей проект розрахований на дітей та дорослих, які йдуть до Школи №1

План заходів з реалізації проекту

План заходів прописано в кошторисі проектної пропозиції

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Погодження вартості робіт