Чи вміщується людське життя в ціну бруківки? Реалізований

Доданий
30.09.2019
Номер
7
Дорожньо-транспортна інфраструктура

Долаючи відстань від від будинку №166 вул. Шевченко до буд. № 6а вул. Матросова, тривалістю декілька хвилин, інколи проживаєш ціле життя, оскільки в момент небезпеки, яка чатує на кожному кроці, воно (життя) пробігає перед очима.

Автор проєкту
Тетяна
Тетяна Духлій
Бюджет
249 804 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
пров. Матросова, 1, Києво-Святошинський район, Боярка

Опис

Опис проекту

Долаючи відстань від від будинку №166 вул. Шевченко до буд. № 6а вул. Матросова, тривалістю декілька хвилин, інколи проживаєш ціле життя, оскільки в момент небезпеки, яка чатує на кожному кроці, воно (життя) пробігає перед очима.
То це відчуття дорослої людини! А як же дитина щоденно ідучи по цій вулиці в школу або в дитячий садочок??? І все це через відсутність елементарно-безпечних умов для пересування по зазначеній ділянці вулиці Матросова.
Необхідно наголосити, що цією ділянкою пересувається не лише мешканці вул. Матросова і навколишніх вулиць, працівники Києво-Святошинського ВУ ЖКГ та КЗ КОР "КОПТД" , а й жителі всієї Київської області, які приїжджають на консультацію до КЗ КОР "КОПТД".
І тоді стає не лише боязно за їх життя, а й соромно за неспроможність місцевої влади!!!

Проблема

Проблема полягає у відсутності тротуару, який так необхідний насамперед для пішохода, який також має свої права!!! Пішохід не знає куди себе подіти: іти в калюжу, в бур'ян чи під машину??? Думка про ймовірність аварійної ситуації не полишає його протягом подолання цього короткого шляху.

Мета проекту

Попередити нещасні випадки та зберегти людські життя!!!

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

Вкладання асфальтного покриття (бруківки) довжиною 110 м та шириною 1 м з витратам 97 тис. 530 грн. і можливим терміном реалізації серпень 2020 року - це і є вирішення проблеми.

Для кого цей проект

Цей проект розрахований на жителів вул. Матросова, вул. Фестивальна, працівників Києво-Святошинського ВУ ЖКГ, КЗ КОР "КОПТД", магазину "Добродій", кафе "Лісовичок" та жителів Київської області та гостей з різних країн, які приїжджають до КЗ КОР "КОПТД".

План заходів з реалізації проекту

Вкладання асфальтного покриття

Ключові показники оцінки результату проекту

Збереження самого цінного, що є ЖИТТЯ!