Гойдалки в сквер Сагайдачного Брав участь

Доданий
30.09.2019
Номер
11
Навколишнє середовище

В місті нещодавно було відкрито оновлений сквер імені Сагайдачного, це місце вже стало улюбленим для відпочинку багатьох боярчан, проте, в сквері ще лишилось багато недопрацьованих куточків, і одним із них є дитячий простір, що складається з одного лишень майданчика, а діти просять гойдалки, каруселі, балансири.

Автор проєкту
Марина
Марина Руденко
Бюджет
127 800 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Петра Сагайдачного вулиця, Києво-Святошинський район, Боярка

Опис

Опис проекту

Проект "Гойдалки в сквер Сагайдачного" передбачає доповнення вже існуючого дитячого простору в сквері сучасними гойдалками, балансирами і каруселями, що створить більш комфортний простір для ігор і розвитку маленьких боярчан. Планується встановити одну подвійну дитячу гойдалку, дві паркові гойдалки, карусель, два дитячих балансири і маленький столик у вигляді грибочка для ігор з піском.

Проблема

В сквері імені Сагайдачного щодень гуляє все більше маленьких боярчан, та на жаль весь дитячий простір скверу складається з одного лишень майданчика, тут не встановлено жодної гойдалки чи будь якого іншого ігрового обладнання. дитячий майданчик в сквері виглядає не завершеним.

Мета проекту

Вдосконалити дитячий простір в оновленому сквері імені Сагайдачного, створити більше умов для всебічного розвитку і повноцінного відпочинку дітей.

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

Рішенням проекту є встановлення сучасного ігрового обладнання, а саме : гойдалок, каруселі, балансирів.

Для кого цей проект

Проект для мешканців і гостей міста

План заходів з реалізації проекту

1. Закупівля обладнання.
2. Монтаж.

Ключові показники оцінки результату проекту

Збільшення кількості відвідувачів в сквері.

Фотографії