Скейт-парк біля кінотеатру ім. Островського Брав участь

Доданий
31.10.2018
Номер
8
Спорт

В наш час, екстримальні види спорту набувають все більшої популярності серед дітей та молоді. Але, на жаль, спеціалізованих майданчиків для занять у нашому місті немає. У Боярці є багато перспективних спортсменів, яким немає де тренуватись і вони вимушені відточувати свою майстерність у непристосованих для цього місцях. Облаштування сучасного скейт-парку вирішить цю проблему!

Автор проєкту
Олексій
Олексій Харченко
Бюджет
547 905 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Вокзальна вулиця, Києво-Святошинський район, Боярка

Опис

Опис проекту

Скейт-парк – це спеціалізований спортивний майданчик, обладнаний необхідним спорядженням та призначений для катання на роликах, скейтбордах, самокатах та велосипедах, досить популярних у середовищі активної молоді.
Незважаючи на те, що дітей та молоді в Боярці багато, з місцями для їх активного дозвілля у нас скрутно. Якщо найменші містяни можуть провести час на дитячому майданчику, то старшим дітям, підліткам та молоді себе подіти ніде. Яка альтернатива для юних громадян є в інших містах? Сучасний та популярний вихід із ситуації – облаштування скейт-парку.

Проблема

Сучасні підлітки часто віддають перевагу саме екстремальним видам спорту, серед яких і скейтбординг, велоекстрим та катання на роликах. Охочих позайматися екстримом у нашому місті вистачає, а от зустріти ми їх можемо будь-де, бо відточувати трюки вони змушені на дорогах, площах, сходових перилах будівель, тобто в зовсім не призначених для цього місцях.
Спеціалізований майданчик - запорука успішних та безпечних тренувань!

Мета проекту

Пропаганда здорового способу життя та спорту, забезпечення молодих спортсменів якісним місцем для тренувань. Також у такому скейт-парку можна проводити регулярні змагання, що збільшить популярність міста серед спортсменів-екстрималів.

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

Облаштувати скейт-парк біля міського стадіону для забезпечення активної молоді спеціалізованим та безпечним місцем для занять екстримальними видами спорту.

Для кого цей проект

Для дітей, юнаків та молоді, які займаються екстримальними видами спорту: скейтборд, стрітборд, велосипеди ВМХ, самокат, велосипеди МТВ, ролики. Фігури мають різні ступені складності і можуть використовуватись для будь-якого рівня навичок катання.

Приклади (кейси) схожих рішень

Скейт-парк "Гавань" у місті Києві та багатьох інших містах України і світу.

Фотографії