Комплекс фізичного здоров'я "Спорт-юніор" Відхилений остаточно

Доданий
30.09.2018
Номер
4
Спорт

Обладнання спеціалізованої спортивної зали для дошкільнят, проведення занять з фізичного розвитку та фізичного виховання для дітей міста, обладнання спортивно-ігрового комплексу на базі (території) ДНЗ "Спадкоємець"

Автор проєкту
Бюджет
294 905 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Молодіжна вулиця, 48, Києво-Святошинський район, Боярка

Опис

Опис проекту

Проект передбачає обладнання дитячої спортивної зали для фізичного розвитку та виховання дітей міста дошкільного віку від 3 до 6 років на базі ДНЗ "Спадкоємець".

Проблема

Відсутність подібних залів для фізичного розвитку та здоров'я дітей дошкілького віку. Проведення занять ЛФК фахівцями за індивідуальними графіками.

Мета проекту

Створення вузько спеціалізованого сучасного обладнаного комплексу для дітей дошкільного віку від 3-6 р., зміцнення здоров'я, фізичного розвитку дошкільнят, привиття фізичної культури, виховання здорової нації. Можливість проведення індивідуальних групових занять для дітей міста відповідного віку.

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

Оскільки облаштування такої зали та її утримання як індивідуального закладу вимагає значних коштів, що не дозволитьзробити його користування безкоштовним та фактично зробить неможливим створення такої зали, за погодженням з керівництвом ДНЗ "Спадкоємець" є можливість облаштування такої зали на території вказаного ДНЗ.

Для кого цей проект

Проект розрахований для індивідуальних групових занятьна для всіх дітей міста дошкільного віку (3-6 р). та вихованців ДНЗ "Спадкоємець" (більше 400 дітей м. Боярка) за програмами фізичного виховання

План заходів з реалізації проекту

Обладнання сучасним спортивним інвентарем належної кількості та якості спортивну залу в приміщенні ДНЗ "Спадкоємець", а також спортивно-ігрового комплексу .
1 . Закупівля інвентаря.
2. Монтаж спортивно-ігрового комплексу.

Ключові показники оцінки результату проекту

Залучення дітей молодшого віку до фізичного виховання та культури. Систематичні заняття дошкільнят в спортивній спеціально облаштованій залі для дітей такого віку (3-6 р.)

Інформація про співфінансування (співучасть) у проекті

1 . Закупівля інвентаря.
2. Монтаж спортивно-ігрового комплексу.