Запрошуємо представників інститутів громадянського суспільства взяти участь у роботі Експертної ради за програмою «Бюджет участі 2020»

Боярська міська рада запрошує представників інститутів громадянського суспільства та громадських активістів подати пропозиції щодо входження представників територіальної громади міста Боярка до складу Експертної ради за програмою «Бюджет участі 2020».

Набір кандидатів до Експертної ради здійснюється відповідно до тематичних напрямів:

  1. Безпека та громадський порядок;
  2. Дорожньо-транспортна інфраструктура;
  3. Енергозбереження;
  4. Комунальне господарство;
  5. Культура та туризм;
  6. Навколишнє середовище;
  7. Громадянське суспільство;
  8. Освіта;
  9. Охорона здоров’я;
  10. Соціальний захист;
  11. Спорт;
  12. Телекомунікації, зв’язок та інформаційні технології;
  13. Інше.

Форма подачі пропозицій:

  • заява від кандидата на ім’я Боярського міського голови в довільній формі з обов’язковим зазначенням обраного тематичного напряму, за яким він буде працювати в складі Експертної ради;
  • біографічна довідка кандидата з вказанням освітнього фаху та трудової діяльності, яка, зокрема, доводить наявність відповідної кваліфікації та досвіду за обраним тематичним напрямом, зазначеним у заяві кандидата.

Пропозиції подавати до КП «Боярський інформаційний центр» за адресою: вул. Білогородська, 13, каб. 14. або в сканованому вигляді на електронну адресу: admin@mistoboyarka.gov.ua.

Телефони для довідок: (04598) 41-729, (067) 208-53-44.

Персональний склад Експертної ради затверджується розпорядженням міського голови за пропозиціями від представників інститутів громадянського суспільства міста Боярка (у частині представників територіальної громади міста Боярка).