Набір до Експертної ради за програмою «Бюджет участі в місті Боярка 2018» продовжено до 13 листопада

Запрошення взяти участь в роботі Експертної ради за програмою «Бюджет участі в місті Боярка 2018»

Відповідно до п. 3.1., 3.2. Програми «Бюджет участі у місті Боярка» (далі – Програма), затвердженої рішенням Боярської міської ради VII скликання від 20 жовтня 2017 року №35/1169, Боярська міська рада запрошує представників інститутів громадянського суспільства надати пропозиції щодо кандидатів для входження представників територіальної громади міста Боярка до складу Експертної ради за програмою «Бюджет участі в місті Боярка».

Форма подачі пропозицій:

  • заява від кандидата у довільній формі з обов’язковим зазначенням обраного тематичного напрямку з переліку, наведеного у п. 2 Розділу ІІ додатку №1 до Програми «Положення Про процедуру організації проведення конкурсу з визначення проектних пропозицій та їх тематичний напрям», за яким він буде працювати у складі Експертної ради;
  • біографічна довідка кандидата із вказанням освітнього фаху та трудової діяльності, яка, зокрема, доводить наявність відповідної кваліфікації та досвіду за обраним тематичним напрямком, зазначеним у заяві кандидата.

Пропозиції подавати до Боярської міської ради за адресою: м. Боярка, вул. Грушевського, 39, кабінет №1 або в сканованому вигляді – за електронною адресою mistoboyarka@gmail.com  

Кінцевий термін подачі пропозицій: – 19 листопада 2017 року

Контактний телефон: +380 4598 41 729 

Персональний склад Експертної ради затверджується розпорядженням міського голови за пропозиціями від представників інститутів громадянського суспільства міста Боярка (в частині представників територіальної громади міста Боярка).